Suosituimmat kategoriamme vaatteista, joihin lisätään teidän oma logonne

Tutustu suosituimpiin tuotekategorioihimme ja klikkaa itsesi kuvakkeesta esimerkiksi laajaan pikeepaitavalikoimaamme!

Collegepaidat

Hupparit

Kauluspaidat

Pikeepaidat

T-paidat

Mainosvaatteet, yritysvaatteet, asusteet ja markkinointituotteet sekä paljon muuta, yrityksen omalla logolla varustettuna!

Mainosvaatteet, mainostekstiilit ja yritysvaatteet ovat vaatteita, joihin tehdään brodeeraus, painatus tai joku muu personointi omalla logolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti. T-paidat ja hupparit painatuksella, omalla logolla varustetuina, ovat suosituimpia yritysvaatteita tai mainosvaatteita. Muita yrityksille sopivia mainosvaatteita tai yritysvaatteita ovat muun muassa lippikset, pikeepaidat ja pipot brodeerattuna.

Promootiovaatteet voidaan yksilöidä juuri niin kuin toiveina on. Yrityksemme kautta onnistuu silkkipaino, brodeeraus, lämpösiirto sekä muita painotapoja. Valikoimamme suosituimmat tuotteet löytyvät sivun alalaidasta, mutta laajempaa t-paita-, huppari-, college-, pikeepaita-, lippis-, ja pipovalikoimaamme voi käydä tarkastelemassa tästä linkistä.

Yritysvaatteet, mainosvaatteet, painatus omalla logolla

Vaatteet omalla logolla painettuna, laadukkaasti ja varmasti!

Tilaa brodeeratut, merkatut tai painatetut vaatteet omalla logolla työkäyttöön, tapahtumiin tai vapaa-aikaan yrityksesi omalla logolla. Tarjoamme aina laadukkaat ja kestävät tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimastamme löytyy vaatteita, tarvikkeita ja markkinointituotteita omalla logolla varustettuna lähes mihin tahansa käyttöön.

Vaatteiden hinta riippuu vaatemallista, tilausmäärästä ja jo.ko painatuksesta tai brodeerauksesta. Annamme tarkan hinta-arvion, kun saamme haluamanne tuotteen tiedot, arvioidun tilausmäärän ja logon tai kuvan, joka on tarkoitus sijoittaa vaatekappaleisiin.

Toimitamme laadukkaat ja kestävät vaatteet kilpailukykyiseen hintaan. Tilaukset toimitetaan normaalisti 2-3 viikon kuluttua tilauksesta

Halutessanne keräämme yrityksen tilaukset erillisellä sähköisellä tilauslomakkeella, josta työntekijät voivat valita suoraan esimerkiksi haluamansa koon ja värin oman logon ja brändin mukaisesti tehdyistä vaatteista. Meiltä onnistuu niin pienet kuin suuremmat tilausmäärät.

Valikoimastamme löytyy omalla logolla painettujen vaatteiden lisäksi nyt myös uutuutena logolliset vesipullot

Tilaa vesipulloja omalla etiketilläsi messuille, seminaareihin, promotuotteiksi tai vaikkapa hääjuhliin, alk. 0,82€/plo!

TUOTEVALIKOIMAMME OMALLA LOGOLLA PAINETTAVISTA YRITYSTEKSTIILEISTÄ LÖYTYY TÄÄLTÄ

 1. Tutustu tuotteisiimme
 2. Valitse tarjouskoriin kiinnostavat vaatteet (koot ja värit)
 3. Siirry tarjouskoriin, anna lomakkeella yhteystietosi ja kerro meille toiveesi vaatteiden painatuksesta sekä logosta:
  • (mihin kohtaan tuotteisiin ja minkä kokoisena haluatte logonne, sekä painatetaanko vai brodeerataanko logo tuotteeseen, liitä myös yhteisösi logo lomakkeen kautta)
 4. Tarjous ei ole sitova, se on ainoastaan tarjouspyyntö logollisista vaatteista
 5. Teidän ei tarvitse enää jättää yhteydenottopyyntöä tämän sivuston kautta, sillä se tulee samalla tarjouksen yhteydessä
 6. Laskemme koko tilauksesta tarjouksen ja lähetämme myös vedokset vaatteista teidän omalla logolla

MEILTÄ LÖYDÄT MYÖS LAAJAN VALIKOIMAN MARKKINOINTITUOTTEITA JA MESSUTUOTTEITA

Alla muutama esimerkki tuotekategorioistamme

Valikoimastamme löydät laadukkaat yrityslahjat sekä merkattavaksi tarkoitetut mainos- ja markkinointituotteet. Monet tuotteista on mahdollista merkata useilla eri menetelmillä, kysy lisää saatavilla olevista mahdollisuuksista.

PYYDÄ TARJOUS MAINOS- JA MARKKINOINTITUOTTEISTA TAI TEKSTIILEISTÄ

Löydämme juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotteet edullisesti ja nopeasti!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi ja toiveesi. Mitä tarkemmat lisätiedot kerrot, sitä tarkemman ehdotuksen voimme sinulle antaa. Kerrothan myös, mikäli yrityksesi tarvitsee apua logon tai painatusmateriaalin suunnittelussa. Mikäli logo on jo valmiina, voit liittää sen mukaan. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiinne.

Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten ja ehdotamme juuri teille räätälöityä ratkaisua.

  KYSYMYKSIÄ?
  ANNA MEIDÄN AUTTAA.

  • +358 40 198 9197
  • info@logosi.fi

  • Rehtorinpellonkatu 3,
   20500 Turku