Abihuppari, tuo yksittäinen vaatekappale, jonka kaapista ulos kaivaminen tuo mieleen unohtumattomia muistoja vuosien takaa. Abivuosi pitää sisällään useita ainutkertaisia kokemuksia joista saa nauttia yhdessä lukiokavereiden kanssa. Abihuppari toimii ikään kuin koko vuosikurssin liimana, jonka avulla abiturientit kokevat keskenään entistä suurempaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Abivuoteen kuuluu monia perinteikkäitä tapahtumia, joissa abiturientit pääsevät myös käyttämään luovuuttaan. Yleensä eniten ainakin mediassa huomiota herättävä asia ovat vuotuiset penkkarilakanat. Penkkarilakanat ovat käytössä kuitenkin yleensä vain yhtenä päivänä, kun taas abihupparista saa nauttia, vaikka vuoden jokaisena päivänä. Abihuppari ja sen logo toimivat yleensä penkkarilakanan tavoin vuosikurssinsa edustajina. Abihuppari on pitkäikäinen muisto abivuodesta, ja sen avulla jokainen pääsee myös tunnustamaan oman lukionsa väriä.

Abihupparin suunnittelu ja logon valitsemisprosessi ovat omiaan kasvattamaan yhteishenkeä abiturienttien keskuudessa. Omassa lukiossani jokaisella vuosikurssimme edustajalla oli mahdollisuus ehdottaa abihuppariin logovaihtoehtoja, joista lopulta äänestimme vuosikurssin kesken meille mieluisimman vaihtoehdon. Abihupparit tilattiin hyvissä ajoin ja niitä sai ylpeänä kantaa koko abivuoden ajan. Edelleen abihupparin päälle vetäessäni muistelen lämmöllä niitä lukiossa luotuja muistoja sekä vuosikurssin keskuudessa vallinnutta yhteishenkeä.

Logosi.fi toimittaa laadukkaat ja uniikit abihupparit omalla logollanne opiskelijaystävällisin hinnoin. Tuotteiden tilausprosessi on tehty asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Perinteisten tilauslomakkeiden sijaan tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen nettikaupan, josta jokainen saa helposti tilattua haluamansa tuotteet. Autamme tarvittaessa myös logon suunnittelussa. Hankkimalla vuosikurssillenne korkealaatuiset Logosi.fi:n teettämät hupparit, tulee niistä varmasti olemaan teille iloa vielä abivuoden jälkeenkin.

Kirjoittaja:

Suvi Laaksonen