KEITÄ OLEMME?

Kaikki alkoi kivijalkaliikkeestä, Wanhasta Narikasta, joka on myynyt opiskelutarvikkeita Turun yliopistolla jo yli 20 vuotta. Opiskelijajärjestöjen colleget rantautuivat Suomen Turkuun vuonna 2015 ja Wanha Narikka oli Suomen ensimmäinen kivijalkaliike, joka otti opiskelijacolleget valikoimaansa. Tällaista mahdollisuutta ei kuitenkaan ollut muilla opiskelijayhteisöillä, joten päätimme kehittää palvelun, joka tekisi vaatteiden hankkimisesta omalla logolla helpompaa kuin koskaan aiemmin. Näin syntyi Logosi.fi, Suomen ensimmäinen palvelu opiskelijacollegeiden tilaamiseen.

Aiemmin tilaaminen vaati monta erilaista välivaihetta sekä ongelmaa ratkaistavaksi ennen vaatteiden saapumista. Halusimme, että kaikenkokoiset ryhmät saavat olla esillä ilman kaikkea tilausprosessiin liittyvää vaivaa. Palvelumme synty perustui yhteisöllisyyteen, laadukkuuteen ja vaivattomuuteen, jotka ohjaavat toimintaamme edelleen. Pitkä historiamme takaa kattavan ammattiosaamisen yhteisönne vaatteiden hankintaan omalla logolla.

Ajan kuluessa huomasimme palvelumme soveltuvan myös abeille, yrityksille, tapahtumille ja ryhmille. Suuren kysynnän vuoksi myös tiimimme on kasvanut, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin nopeallakin aikataululla. Jo nyt palvelumme on opiskelijasektorilla Suomen suurin.

Logosi.fi on täysin opiskelijoista koostuva yritys ja teemme itse kaiken verkkokaupan teknisestä toteutuksesta graafiseen suunnitteluun. Viimeisen vuoden aikana palvelumme avulla olemme toimittaneet yli 10 000 tuotetta. Meille ovat tervetulleita niin pienet kuin suuretkin järjestöt, yritykset sekä ryhmät. Anna logosi loistaa!

LOGOSIN TIIMI

Tuomas Pigg

tuomas@logosi.fi

Veikko Vanjoki

veikko@logosi.fi

Kasimir Laiho

kasimir.laiho@profea.fi

Isabella Eskola

isabella@logosi.fi

Oskari Pukkila

Oskari Pukkila

oskari.pukkila@profea.fi

Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

lauri@logosi.fi

Suvi Laaksonen

suvi.laaksonen@profea.fi

Alex Mishin

alex@logosi.fi

OTA RENNOSTI
ME HOIDAMME KAIKEN.

OTA YHTEYTTÄ