KEITÄ OLEMME?

Logosi.fi on täysin opiskelijoista koostuva yritys, joka on perustettu vuonna 2017. Aluksi palvelumme keskittyi helpottamaan opiskelijayhdistysten omalla logolla varustettujen vaatteiden hankintaa. Sittemmin palvelumme on kuitenkin laajentunut tarjoamaan yksilöityjä vaatteita kaikille yhteisöille.

Aiemmin opiskelijacollegeiden tilaaminen oli haastavaa, sillä tilausprosessiin kuului useampi välivaihe. Yksittäinen henkilö saattoi joutua vastuuseen kaikkien opiskelijoiden vaatteiden toimituksesta ja maksamisesta. Tavoitteenamme oli erityisesti helpottaa tätä tilaamiseen liittyvää taakkaa. Täten loimme palvelun, jossa tilaamiseen liittyvät turhat välivaiheet on karsittu pois. Luomme aina yhteisöille oman verkkokaupan, jossa yhteisön jäsenet pääsevät itse valitsemaan esimerkiksi vaatteen värin tai kullekin sopivan maksutavan. Lisäksi tarjoamme apua logon sunnittelussa.

Ajan kuluessa huomasimme palvelumme soveltuvan muillekin yhteisöille. Viimeisen vuoden aikana olemme palvelumme avulla toimittaneet yli 10 000 tuotetta. Suuren kysynnän vuoksi myös tiimimme on kasvanut, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin nopeallakin aikataululla. Jo nyt palvelumme on opiskelijasektorilla Suomen suurin.

Alusta lähtien toimintaamme ajavat arvot ovat olleet yhteisöllisyys, laadukkuus ja vaivattomuus. Kyseiset arvot ohjaavat toimintaamme edelleen. Haluamme auttaa yhteisöjä ilmaisemaan omaa identiteettiään. Meille ovat tervetulleita niin pienet kuin suuretkin järjestöt, yritykset sekä ryhmät.

#annalogosiloistaa!

LOGOSIN TIIMI

Tuukka Strömberg

Toimitusjohtaja

toimitusjohtaja@profea.fi

Valtteri Vuori

Liiketoimintapäällikkö

valtteri@logosi.fi

Alvar Tapio

Talouspäällikkö

talouspaallikko@profea.fi

Janina Jalonen

Markkinointipäällikkö

markkinointipaallikko@profea.fi

Alex Mishin

alex@logosi.fi

Anastasia Suvanto

anastasia@logosi.fi

Elmer Vilén

elmer@logosi.fi

Juho Luukkonen

juho@logosi.fi

Maria Aaltonen

maria@logosi.fi

Jussi Sirkiä

jussi@logosi.fi

Viivi Leijon

viivi@logosi.fi

OTA RENNOSTI
ME HOIDAMME KAIKEN.

OTA YHTEYTTÄ