Opiskelijajärjestöjen paidat ovat tulleet jäädäkseen!

Jokainen opiskelija haluaa tuoda oman järjestönsä näkyvästi esille. Haalareiden ohella opiskelijapaidat ovat luontainen tapa edustaa yhteisöään osana arkea ja juhlaa.

Opiskelijajärjestöjen kanssa läheistä yhteistyötä tekevänä yrityksenä autamme opiskelijajärjestöjä tuomaan yhteisönsä näkyvästi esille. Vaatteiden tilaaminen itsenäisesti ei ole aina niin helppoa ­– huomioitavia asioita on paljon ja tilausprosessi vaatii usein paljon vaivaa.

Palvelumme avulla opiskelijavaatteiden tilaaminen on helpompaa kuin koskaan. Haluamme, että jokaisella opiskelijayhteisöllä on mahdollisuus tunnustaa värejään ja kantaa niitä kunnialla. Haluamme olla mukana luomassa parempaa opiskelijaelämää!

Logosin harmaa college

Onko vaatteiden tilaus ollut ikinä näin helppoa?

Tarjoamme yhteisöllesi laadukkaat vaatteet avaimet käteen -periaatteella. Vaatteiden hintoihin sisältyvät kaikki. Samaan hintaan vaatteet, brodeeraus tai painatus, design-apu, laskutus ja verkkokauppa sekä toimitus.

KUINKA TILAUS TAPAHTUU?

Vaatteiden hintoihin sisältyvät kaikki. Samaan hintaan vaatteet, brodeeraus tai painatus, design-apu, laskutus ja verkkokauppa sekä toimitus.

Vaatteiden hinta riippuu vaatemallista, tilausmäärästä ja joko painatuksesta tai brodeerauksesta. Annamme tarkan hinta-arvion, kun saamme haluamanne tuotteen tiedot, arvioidun tilausmäärän ja logon tai kuvan, joka on tarkoitus sijoittaa vaatekappaleisiin.

Toimitamme laadukkaat ja kestävät vaatteet kilpailukykyiseen hintaan.

Ei oikeastaan mitään.

Hoidamme kaiken tilaajan puolesta. Autamme logon tai kuvan suunnittelussa, sekä sen yhteensovittamisessa valitsemaanne vaatekappaleeseen. Asiakas tilaa ja maksaa tuotteen verkkokaupassamme, johon hänelle lähetetään linkki, kun tuote on suunniteltu. Sillä aikaa me tuotamme yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet ja toimitamme ne haluamaanne osoitteeseen.

Asiakkaan tarvitsee ainoastaan ottaa yhteyttä meihin ja toimittaa luonnos logosta tai kuvasta.

Kun logo tai kuva ja valitsemanne vaatekappale on valittu, asiakas saa tuotteensa tyypillisesti 2-3 viikon kuluttua tilauksista.

 • VAATTEIDEN TILAUS ERITTÄIN HELPPOA

 • RISKITÖN VAIHTOEHTO

 • AUTAMME SUUNNITTELUSSA

 • OMA VAATE SUORAAN VERKKOKAUPASTA

 • HOIDAMME LASKUTUKSEN

 • HUOLEHDIMME KOKO TOIMITUKSESTA

 • JÄRJESTÖLLÄ TUOTTOMAHDOLLISUUS

PYYDÄ TARJOUS.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi ja toiveesi. Mitä tarkemmat lisätiedot kerrot, sitä tarkemman ehdotuksen voimme sinulle antaa. Kerrothan myös, mikäli yhteisösi tarvitsee apua logon tai painatusmateriaalin suunnittelussa. Mikäli logo on jo valmiina, voit liittää sen mukaan. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiinne.

Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten ja ehdotamme juuri teille räätälöityä ratkaisua.

  KYSYMYKSIÄ?
  ANNA MEIDÄN AUTTAA.

  • +358 40 198 9197
  • info@logosi.fi

  • Rehtorinpellonkatu 3,
   20500 Turku