Logosi.fi:llä oli äskettäin hyvin erilainen työpäivä, kun pääsimme osallistumaan yhteen Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista: Pikkulaskiaiseen!

Pikkulaskiainen on hauska talvifestivaali, joka kerää opiskelijoita ympäri Suomen laskemaan mäkeä Turkuun. Pääajatuksena on hauskanpito ja talven juhlistaminen. Tapahtumat ovat yritykselle erinomainen tapa tuoda omaa toimintaa esille kohderyhmälleen sekä muille yrityksille. Logosi.fi osallistui mielellään Pikkulaskiaiseen, sillä Logosi.fi:n työporukka koostuu täysin opiskelijoista. Vaikka palvelumme soveltuu erinomaisesti myös yrityksille, haluamme toiminnallamme tukea erityisesti opiskelijayhteisöjä ja keskittyä helpottamaan heidän toimintaansa. Alun perin visionamme oli parempi opiskelijaelämä, mutta palvelumme on nopeasti kehittynyt soveltuvaksi yhä useammalle yhteisölle ja yritykselle.

Pikkulaskiaisessa kojullamme järjestettiin tapahtuman kävijöitä osallistava kilpailu, jossa halukkaat pääsivät kokeilemaan taitojaan nopeuspelissä. Tämä oli kiva tapa tutustua Pikkulaskiaisen kävijöihin ja olla mukana tuottamassa hauskaa tapahtumaa! Nopeuspelin päivän parhaan tuloksen saanut pelaaja palkittiin ja hänen ystäväporukalleen teetetään 10 kappaletta t-paitoja heidän itse suunnittelemallaan yksivärisellä painatuksella.

Lisäksi jaoimme Logosi.fi:n omia upeita heijastinkankaalle tehtyjä haalarimerkkejä sekä myimme Pikkulaskiaiselle suunnittelemiamme tuotteita. Tapahtumalle teetetyt pipot, Keep-cup:it sekä kangaskassit toivat hienosti esille festarimaista meininkiä. Tuotteilla korostettiin myös yhteenkuuluvuutta opiskelijayhteisöön hieman isommassa muodossa. Kuten alla olevista kuvista näkyy, Pikkulaskiaiselle teetetyissä tuotteissa on käytetty tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen sopivaa värimaailmaa sekä Pikkulaskiaisen logona tunnettua Pikku-hahmoa. Tapahtumille suunnitelluilla tuotteilla voidaankin fiilistellä ja juhlistaa tapahtuman yhteisöllisyyttä sekä tuoda esille jokaisen tapahtuman omaa visuaalista ilmettä.

Opiskelijatapahtumissa on hienointa, että ne lisäävät yhteisöllisyyttä. Kaikilla osallistujilla on päällään haalarit, mutta jokaisella ne ovat hyvin uniikit ja omannäköisensä. Opiskelijatapahtumia odotetaan innolla pitkään ja niissä päästään juhlimaan niin tuttujen kuin uusien tuttavuuksien kanssa. Opiskelijatapahtumat ja niiden yhteisöllisyys ovat vahvasti läsnä jokaisen opiskelijan opiskeluaikana tehden tästä ajasta ikimuistoista. Logosi.fi:llä haluamme olla mukana tuomassa jokaisen yhteisön identiteettiä esille -oli sitten kyseessä opiskelija tai yritys.


Pikkulaskiainen on erittäin suosittu opiskelijatapahtuma, jonka liput myydään usein minuuteissa loppuun. Vaikka itse mäkitapahtumaan on kaikille vapaa pääsy, jäävät useat opiskelijat ilman haluttuja jatkolippuja. Halusimmekin tukea seuraajiamme Instagramin puolella pienellä arvonnalla, josta yksi onnekas voitti itselleen ja ystävälleen liput Pikkulaskiaiseen sekä tuottamamme Pikkulaskiaisen tuotepaketin. Kannattaakin pysyä kuulolla, sillä olemme järjestämässä toiseen opiskelijatapahtumaan arvontaa huhtikuussa!

Koetko sinä opiskelijataphtumat yhteisöllisiksi? Kuinka tärkeää yhteisöllisyys oli sinulle omina opiskeluaikoinasi? Eiköhän suunnitella yhdessä teidänkin yhteisöllenne tunnistettavat tuotteet.

Kirjoittaja:

Isabella Eskola