Seuroilla on tärkeä merkitys monelle suomalaiselle. Ne toimivat tärkeässä roolissa meidän kaikkien elämässä, kannustaen liikkumaan ja luoden yhteisöllisyyttä. Rakkaasta harrastuksesta voi muodostua hyvinkin tärkeä osa elämää, joka auttaa usein muodostamaan myös omaa identiteettiä. Yhteenkuuluvuuden tunne on yksi niistä hienoista ominaisuuksista, joita seuraan kuuluminen tuo mukanaan. Yhteisöllisyyttä ja omaa kannatusta voidaan tuoda esiin erilaisten seuratuotteiden avulla. On hienoa, miten esimerkiksi kannatushuiveilla voidaan korostaa omaa seuraa kohtaan koettua ylpeyttä.

Tiedettävästi elämme tällä hetkellä vaikeaa aikaa. Korona tulee esiin niin keskustelupalstoilla kuin ruokakaupassa. Ikävään aiheeseen ei voi olla törmäämättä. Hygieniaan ja etäyhteyksiin kiinnitetään erityisesti huomiota. Negatiivista tietotulvaa pulppuaa kanavasta kuin kanavasta. Sosiaalinen media korostaa kuinka eri yhteiskunnan osa-alueet ovat ongelmissa. Kyseinen ikävä tilanne on kuitenkin osoittanut kuinka tärkeässä roolissa yhteisöllisyys oikeastaan on. Noudattaessamme sääntöjä yhdessä turvaamme yleisen hyvinvoinnin ja selviämme voittajina tästäkin kriisistä.

Olemme halunneet suunnata energiamme yhteiseen hyvään ja lähdimme kehittämään palvelullemme uuden osa-alueen. Tarjoamme seuroille mahdollisuuden kerryttää rahaa hyvinkin vaivattomasti. Seuralle palvelumme ei maksa yhtään mitään ja jokaisesta myydystä tuotteesta seura saa oman provisionsa. Tuotteiden hintaan kuuluu kaikki aina logon painatuksesta toimitukseen saakka. Tarjoamme tarvittaessa myös suunnitteluapua, joka ei maksa yhtään ylimääräistä. Yhteisöllisyyden ollessa yksi tärkeimmistä arvoistamme, haluamme auttaa muita yhteisöjä parhaamme mukaan. Käytännössä seuran tulee vain kertoa meille toiveensa, jotta voimme luoda yhdessä juuri kyseisiin tarpeisiin sopivan ratkaisu.

Sivuosiostamme ‘’seurat’’ saa lisätietoa siitä, kuinka palvelumme toimii. Lisäksi olemme lisänneet sivuille laskurin, jonka kautta voi arvioida ansaitun provision määrän tuotteiden myyntimäärien perusteella. Palvelu on kokonaisuudessaan hyvin vaivaton seuroille ja haluamme korostaa etenkin palvelun riskittömyyttä. Palvelumme on seuroille täysin ilmainen, joten sen avulla on mahdollisuus vain onnistua.

Vaikeat ajat osoittavat usein, mitkä asiat todellisuudessa toimivat ja mitkä saattavat olla turhia. Tällä hetkellä ydinajatuksemme korostuu entisestään: yhteisöllisyys ja sen kantaminen ylpeydellä.

Anna logosi loistaa!

Kirjoittaja:

Isabella Eskola