Palvelumme on jäänyt monien mieliin opiskelijavaatteiden hankinnassa, mutta todellisuudessa pystymme teettämään toiveidenne mukaisesti muitakin tuotteita omalla logolla. Tässä postauksessa kerromme lisää erityisesti kesään soveltuvista tuotteistamme.

1. T-paidat

Yksiväriset t-paidat ovat monen vaatekaapin klassikko. T-paita on helppo yhdistää muihin vaatekappaleisiin ja se sopii hyvin asuvalinnaksi lämpimänä päivänä. Omalla logolla varustetun t-paidan avulla voidaan tuoda esille omaa yhteenkuuluvuutta yhteisöön tai jopa kannanottoa johonkin ajankohtaiseen teemaan.

Meiltä löydät erilaisia malleja urheilullisista ekologisiin t-paitoihin. Katso suosituimmat t-paitamme seuraavasta linkistä: https://www.logosi.fi/t-paidat/

2. Snapbackit

Snapback on tyylikäs lippalakki, joka suojaa kesällä auringolta. Voimme teettää myös lippiksiä ja hiuspantoja omalla logolla. Kyseiset asusteet ovat kevyitä ja käytännöllisiä kesäajalle.

Lue lisää: https://www.logosi.fi/muut-tuotteet/

3. Vesipullot

Vesipulloista olemme saaneet paljon kysymyksiä eikä mikään ihme, sillä vesipullot ovat loistava keino markkinoida yritystä ja tuoda sille lisää näkyvyyttä. Vesi on elimistöllemme välttämätöntä, joten omalla logolla varustettu vesipullo jää positiivisesti monen mieleen.

Toimitamme puolen litran vesipullot omavalintaisella etiketillä. Lisäksi saat päättää, haluatko veden hiilihapoilla tai ilman. Myös sitruunanmakuisen hiilihapollisen veden toimittaminen onnistuu.

Lue lisää: https://www.logosi.fi/vesipullot-logolla/

Lisäksi teetämme esimerkiksi omalla logolla varustettuja pyyhkeitä, jotka ovat tyylikäs vaihtoehto kesän virkistysviikonloppuihin. Meillä on hyvin laaja valikoima, jonka voit kokonaisuudessaan löytää seuraavasta linkistä: https://www.logosi.fi/vesipullot-logolla/. Hintamme vaihtelevat tilausmäärän ja logon mukaan, joten pyydä rohkeasti tarjous omalle visiollesi.

Kirjoittaja:

Isabella Eskola