Kun palveluamme on lähdetty kehittämään, on taustalla aina ollut ajatus asiakaslähtöisyydestä. Tänä päivänä Logosi.fi:n parhaimpia ominaisuuksia on vaivattomuus. Tarjoamme aina laadukkaat ja kestävät tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Ennen kaikkea haluamme antaa yhteisöille mahdollisuuden kantaa omaa logoaan ylpeydellä. Tämän postauksen tarkoituksena on avata lukijoille palvelumme kautta tapahtuvan tilausprosessin helppokäyttöisyyttä ja nopeutta.

Lisäksi postauksen lopusta löydät uusimman tapamme painattaa tekstiilejä!


1. Kaikki alkaa tarpeen havaitsemisesta. Yrityksen edustajana voit huomata tarvitsevasi kesätapahtumaan vesipulloja omalla logolla tai opiskelijajärjestön edustajana olet huomannut teiltä puuttuvan opiskelijacolleget syksyä varten. Olet jo visioinut tietynlaisen tuotteen/tuotteet logollanne.


2. Seuraavaksi otat meihin yhteyttä ja lähetät kuvan logostasi, mikäli sellainen löytyy. Me kuitenkin autamme logon suunnittelussa ja vektoroinnissa, jos sinulla on epävarmuuksia sen suhteen. Emme vaadi muuta kuin että otat meihin rohkeasti yhteyttä!


3. Suunniteltuamme tarkoituksiinne sopivat tuotteet avaamme verkkokaupan yrityksesi tai järjestösi jäsenille. Tämä merkitsee sitä, että jokainen jäsen pääsee valitsemaan itselleen tuotteen koon ja värin ilman turhia välikäsiä. Halutessanne voitte myös valita vaihtoehdon, jossa tilaaja maksaa tuotteet suoraan verkkokaupassamme tilauksen yhteydessä, joka on erittäin kätevää esimerkiksi järjestöjä ajatellen. Tällöin maksu ei lähde yksittäisen henkilön tililtä eikä hän joudu yksinää kantamaan vastuuta maksujärjestelyistä.


4. Tilausten valmistuttua toimitamme yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet suoraan tilaajien kotiovelle tai toivomaanne osoitteeseen. Tilaukset toimitetaan tyypillisesti 2–3 viikon kuluttua tilauksesta.

Kuten yllä olevista askelista huomaa, saat hyvin vaivattomasti yhteisöllesi uniikit tuotteet palvelumme avulla. Lähiaikoina olemme myös mahdollistaneet painatuksen nopealla aikataululla pienimmille tilausmäärille. Tällöin painatukset onnistuvat myös omiin tekstiileihin jopa yhden vuorokauden sisällä.

Ota rohkeasti yhteyttä, sillä se ei sido sinua mihinkään! Teemme jokaiselle tapauskohtaisen tarjouksen.

Kirjoittaja:

Isabella Eskola